Tuesday, May 22, 2007

Salvador Sostres periodista , payaso o ....

Alucinado me ha dejado los comentarios de este "periodista" del Avui. Es lamentable ver cómo un periódico de la importancia del Avui da credibilidad y la oportunidad de expresarse a alguien sin educación.

Una de sus últimas hazañas ha sido de calificar al seguidor periquito de resto franquista o de aficionado del Madrid en Catalunya. También comenta que ser del espanyol es una de las cosas más triste que existe. Vale la pena mirar el link que he puesto:

http://www.e-noticies.com/actualitat/lespanyol-existeix-gr%e0cies

-a-la-mis%e8ria-moral-del-franquisme-23764.html

Otra de sus actuaciones es calificar a los votantes de ERC de hijos de puta....

http://www.e-noticies.com/actualitat/salvador-sostres-titlla-de-fills-de-
puta-els-votants-derc-13841.html

Dejo aquí una carta abierta a este personaje por si algún día topa con este blog buscando una página porno o el último vídeo de los teletubbies:

Senyor (per educació) Sostres

Hem dirigeixo a vostè en català per si casualitat la seva minúscula capacitat intel·lectual només li permet memoritzar un idioma. En el meu cas domino tant català (tot i que sóc soci del espanyol) com castellà i encara puc expressar algunes paraules en anglès.

Qualificar a un equip format per estudiants de Barcelona i que la seva plantilla majoritàriament està formada per a jugadors catalans com a equip franquista demostra la seva incapacitat per documentar-se sobre el que escriu.

El que realment a la vida és trist és intentar sortir del anonimat d’una manera tan lamentable. Arribar a ser una persona important en aquest món es pot arribar de dues maneres: la primera amb les capacitats pròpies i la segona (la seva) amb les incapacitats que demostra. Si vol fer-se mediàtic apuntis al circ de la Pantoja que la fila ja la té.

Jo sóc una persona apolítica i com a tal tant me fa el partit polític. Però titllar els votants de ERC com a fills de puta demostra una altre vegada que com no té recursos mentals per poder expressar-se d’una forma adequada només pot desqualificar a les persones. Potser el seu veritable problema es que no sap a qui té que fer un regal vostè el dia del pare i creu que tothom és així. Però això només és la impressió d’un trist seguidor del espanyol.

Atentament

Albert

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Pues yo creo que el pollo este tiene razón.....

9:43 AM  
Anonymous Anonymous said...

m'encanta això de "apuntis al circ de la Pantoja"!
jajaja

ole!!

9:54 AM  
Anonymous Anonymous said...

quin dels dos pollos creus que té raó?
el periodista o el perico?

9:54 AM  
Anonymous Anonymous said...

Triste vida, triste empeño, emponzoñar al escribir,
escribir emponzoñado,
y no tener de uno
nada que decir,
ni malo, ni bueno.

Ser blanc i blau o blau grana, o merengue o rojiblanco, es sólo una elección (hombre algunas merecen palos, pero...).

Ser gris, es una condición, y eso sí que es triste.

Querer dejar de serlo insultando, por ahora sólo lo ha conseguido la gente que se dedica a hacer FP por la rama de Gran Hermano.

9:57 AM  
Anonymous Anonymous said...

el tio este lo que quiere es que le conteste la pericada...

lo mejor es ignorarlo....

10:56 AM  

Post a Comment

<< Home